Ntjam Rosie - Never Give Up

op .

 125ntjam rosie 221216 lenny oosterwijk KLEINNtjam Rosie lanceert vrijdag 3 maart een aantal splinternieuwe tracks. Het is een voorproefje op het nieuwe album dat dit najaar verschijnt. Was voorganger The One een album waarmee Rosie terugkeerde naar haar fundamenten, de nieuwe songs laten juist weer een nieuwe sound horen, waarin veel invloeden uit de 90’s R&B, UK Soul en funk. De EP ‘Never Give Up’ (digital only) is vanaf 3 maart te vinden bij de gebruikelijke download- en streamingdiensten.
Bekijk hier de nieuwe videoclip ‘Never Give Up’.

Ntjam Rosie - update

op .

NTJAM ROSIE THE ONE COVER klein1
Ntjam Rosie vertrekt binnenkort voor optredens naar Suriname en naar Azerbaijan. In eigen land gaat het ook goed met de zangeres: het album THE ONE dat begin dit jaar verscheen, is genomineerd voor de EDISON Publieksprijs. Ook is Rosie twee keer genomineerd voor een RADIO 6 SOUL & JAZZ AWARD: voor Beste Vrouw en Beste Album.

Ntjam Rosie - The One op vinyl

op .

NTJAM ROSIE THE ONE COVER kleinHet album THE ONE van Ntjam Rosie is vanaf vandaag ook verkrijgbaar op vinyl. Bij dit 180 grams vinyl met gatefold hoes zit een gratis downloadcard voor het digitale album. THE ONE verscheen in februari van dit jaar en kreeg lovende recensies: zo gaf NRC Handelsblad het album vijf (van de vijf) ballen. Vanavond speelt Rosie met haar speciaal voor dit optreden uitgebreide band op het North Sea Jazz Festival. Afgelopen woensdag gaf ze live een voorproefje bij Giel op 3FM.

Ntjam Rosie - nieuwe videoclip

op .

NTJAM ROSIE THE ONE COVER kleinIn februari van dit jaar verscheen het album THE ONE van Ntjam Rosie. Een van de nummers op dit album is FOREVER LOVE, een door Rosie zelfgeschreven song over liefde en toewijding. Bekijk hier de video van FOREVER LOVE.
Deze zomer is Rosie onder meer live te zien tijdens Brussels Jazz Marathon, de Jazzdag en de komende editie van het North Sea Jazz Festival. Speciaal voor het North Sea Jazz Festival breidt Rosie haar vaste band uit met een percussionist en twee backing vocals en brengt ze speciale gasten mee: Ronald Snijders (dwarsfluit), Pink Oculus (zang, rap), Lamin Kuyateh (kora) en Teus Nobel (trompet). Rosie brengt onder meer nummers ten gehore van THE ONE. Inmiddels is het album ook uitgebracht in de VS en in Japan.

Ntjam Rosie - North Sea Jazz Festival

op .

NTJAM ROSIE THE ONE COVER kleinNtjam Rosie speelt op de komende editie van het North Sea Jazz Festival. Op vrijdag 10 juli 2015 is ze de openingsact in de Darling. Speciaal voor het North Sea Jazz Festival breidt Rosie haar vaste band uit met een percussionist en twee backing vocals en brengt ze speciale gasten mee: Ronald Snijders (dwarsfluit), Pink Oculus (zang, rap), Lamin Kuyateh (kora) en Teus Nobel (trompet). Rosie brengt onder meer nummers ten gehore van haar laatste album THE ONE dat afgelopen maand verscheen. Inmiddels is het album ook uitgebracht in de VS en in Japan.