Hans Teeuwen hervat tour

op .

 125HANS TEEUWEN NOU LEKKER DAN lr fotocredits Eva BoeterMaart 2020. Hans Teeuwen had welgeteld één try-out van zijn nieuwe, volledig uitverkochte theatertour gespeeld toen de pandemie de wereld hard raakte. Nou Lekker Dan! Nu het land twee jaar later eindelijk echt van het slot gaat, hervat Teeuwen zijn tour langs de Nederlandse en Belgische theaters. En dat niet alleen, er zijn ook extra voorstellingen toegevoegd. De voorverkoop daarvan start vrijdag 25 februari om 10:00 uur, via de websites van de theaters.‘Nou Lekker Dan’ gaat van start op 1 maart 2022.
Check Hansteeuwen.nl voor de volledige speellijst; een aantal van de tijdens de pandemie gecancelde shows is inmiddels opnieuw in de verkoop gegaan.

Extra voorstellingen:
30 & 31 mei 2022 – Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
31 aug & 1 sept 2022 – Theater De Spiegel, Zwolle
9 sept 2022 – World Forum Theater, Den Haag
10, 11 & 12 okt 2022 – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam

NOU LEKKER DAN
De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest.
Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.

HANS TEEUWEN
In 2011 stond Teeuwen op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in AFAS Live. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma ‘Echte Rancune’, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij ‘Echte Rancune’ voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met ‘Real Rancour’ door Engeland trok. Eind 2017 opende hij de deuren naar zijn Hans Teeuwen World; een online platform waarop al zijn werk te zien is.

www.hansteeuwen.nl