Referenties

Karsu125

Onze samenwerking zou drie maanden duren. Maar ik krijg maar geen genoeg van haar inzet en werklust. Er is bijna geen blad waar ik niet in heb gestaan. Ze is een PR dame waar ik trots op ben! Hoezee voor Jose.

- Karsu, zangeres - 

 


Harry125


Jose deed voor ons de PR voor onder meer Hormonologen met erg veel succes! Harde werker en drammer op het juiste moment!

- Harry de Winter, WinterSpelen -
Hormonologen cast - by Timon Moll KLEIN125Bij diverse theaterproducties (zoals bv Hormonologen) hebben wij Incrowd entertainment ingeschakeld voor de publiciteit. Haar grote inzet leverde uitstekende resultaten en de samenwerking met Jose, was professioneel en uiterst aangenaam. Wij zullen dan ook voor toekomstige projecten, niet twijfelen om weer gebruik te maken van de diensten van Incrowd Entertainment.

- Gerda Boerboom, WinterSpelen -

Rosie125Het is heerlijk samenwerken met Jose omdat ze het team om me heen versterkt. Ze verstaat haar vak en is heel erg professioneel. Met haar als PR weten mijn team en ik waar we aan toe zijn. Jose gaat er 100% voor. Dat vind ik heel tof aan haar manier van werken. Ze denkt met je mee in alle opzichten. Dat vind ik heel fijn. Daarnaast is het gewoon een heel warm en lief mens. Dat mag ook gezegd worden!

- Ntjam Rosie, zangeres -

 

Rob125

Zowel voor tour promotie als publiciteit voor een album release, waren we altijd meer dan tevreden!

- Rob van den Bosch, Radar Agency -

 

 
 

Iza125Werken met Incrowd Entertainment is werken met een professional. Jose kent de business als geen ander en heeft zeer goede connecties bij de bladen, bij de radio en televisie. Ooit werkzaam in de platenbusiness en als uitvoerend producent, heeft Lensink ervaring met alle ins- en outs van het artiestenleven. En wat belangrijker is, gezien vanuit meerdere invalshoeken. Dit maakt het uiterst prettig om met dit bedrijf te werken. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Ik werk niet voor niets al vele jaren met Incrowd Entertainment samen.

                                          - Izaline Calister, zangeres -