Contrabanda! Festival update

op .

Hanggai press photo1-klein125Vrijdag aanstaande barst het Contrabanda!Festival weer los in onze hoofdstad. Het hele weekend zijn op diverse locaties internationale en nationale beloftes te zien. AfroCubism (vrijdag),  Spok Frevo Orquestra (zaterdag) en Hanggai (zondag) vormen de internationale afvaardiging van splinternieuwe muzikale sensaties. Jah6 (zondag) is een belofte van eigen bodem. Deze band, met leden van onder meer Beef, speelt ‘het levenslied op een reggaebeat’.

Contrabanda! 2010 programma

op .

Hanggai press photo1-klein125

Het Contrabanda!Festival, traditiegetrouw is het een weekend lang feest: op 12 november in de Melkweg, 13 november in het Bimhuis en 14 november in Paradiso. Met onder meer AfroCubism, Amsterdam Klezmer Band met Kyteman en zijn blazerssectie en Hanggai (foto): het Contrabanda!Festival heeft het wéér voor elkaar gekregen een spectaculaire line-up samen te stellen.

Contrabanda!Festival - gratis downloads

op .

Caro Emerald

Het aftellen is begonnen. Op 28 november gaat het Contrabanda!Festival weer van start. Om alvast in de stemming te komen geeft de organisatie gratis downloads weg van Zulu 9.30. Naast een samengestelde 'best of' van drie albums van Zulu 9.30, is ook een speciale remix te downloaden van RotFront's Yuriy Gurzhy. Deze downloads zijn te vinden op www.contrabandafestival.nl onder het kopje News.

Contrabanda!Festival 2009

op .

Caro_Emerald-lowres

Amsterdam, Enschede, Groningen, Utrecht, Tilburg, Den Haag
featuring a.o. Caro Emerald "Back It Up", Hotel, Zulu 9.30, RotFront