Orange Grove - Brainpower en PIFWorld

op .

Orange GroveVoor het optreden van Orange Grove op zaterdag 5 september in de Tolhuistuin in Amsterdam heeft de band een speciale gast weten te strikken. Brainpower, één van de bekendste rappers van ons land, komt Orange Grove die dag versterken.

Ook het optreden van Orange Grove op zondag 6 september is een bijzondere gebeurtenis. Dan vindt de lancering plaats van PIFWorld, een platform voor verschillende goede doelen over de hele wereld, in het Trouw-gebouw in Amsterdam.

LIVE STREAM cd-presentatie Orange Grove

op .

Vanavond is de cd-presentatie van het nieuwe album Fingerprint van Orange Grove in WATT, Rotterdam. Via diverse websites is dit optreden ook te zien voor fans die er niet bij kunnen zijn. Daarnaast is er op Sint-Maarten, Aruba en Curaçao een release party georganiseerd waar fans samenkomen om de live stream te bekijken.

De Zomer Draait Door voor Orange Grove

op .


Vrijdag 5 juni is Orange Grove te gast in De Zomer Draait Door, de zomerversie van De Wereld Draait Door (19:30 uur Nederland 3). De band speelt live in de uitzending de single You Decide It van het nieuwe album Fingerprint. Orange Grove presenteert het nieuwe album op vrijdag 12 juni in WATT, Rotterdam.

 

Orange Grove albumrelease

op .

Orange Grove komt twee jaar na hun debuut met een verrassend nieuw album. Met het album Fingerprint slaat de band de weg in van rauwe pop met een Caribische twist: een heerlijke mix van rock, reggae en Caribische muziek.

Op vrijdag 12 juni 2009 presenteert Orange Grove het album in WATT, Rotterdam.