hermanherman treedt op tijdens opening Inspiration in de Bijenkorf Amsterdam

op .

hermanhermanhermanhermanGisteren was hermanherman nog te gast in De Leeuw Op Zondag, waar zij de nieuwe single Le Printemps ten gehore brachten. Morgen, dinsdag 20 april, staat hermanherman op de opening van Inspiration in de Bijenkorf.

De band treedt op vanaf 20:00 uur, op de eerste etage van de Bijenkorf Amsterdam. Hermanherman speelt nummers van hun recente album Fugain, waarop de jaren 70-liedjes van Michel Fugain in een modern jasje zijn gestoken.

CD-presentatie hermanherman

op .

hermanherman

Op zondag 21 maart begint de lente. Deze dag, om 15:00 uur, presenteert hermanherman het album Fugain en de nieuwe single 'Le Printemps' ('De Lente') in het Comedy Theater in Amsterdam. Met de virtuoze zang- en gitaararrangementen en zomerse grooves van hermanherman breekt hoe dan ook de zon door...

hermanherman albumrelease

op .

hermanherman

Zanger Herman van Doorn en gitarist Herman Onnen ontmoetten elkaar in Frankrijk en beleefden aldaar een muzikale klik. Het idee ontstond om hun gezamenlijke Hollandse licht te laten schijnen over de Franse chansons van Van Doorns muzikale jeugdliefde Michel Fugain. De vlam werd een heftig vuur en twee jaar later lag daar een cool fonkelend strak stromend en behaaglijk stralend album. 'Fugain' van hermanherman verschijnt op 26 februari 2010.