Wende DVD CARRÉ

op .

CoverWendeDvd2_smallOp 21 oktober 2011 komt WENDE’s dvd ‘CARRÉ’ uit. De show werd op 29 november 2010 in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré in Amsterdam opgenomen. Centraal staan de liedjes van Wende’s laatste, voor het eerst Engelstalige, album ‘No.9’: dit album behaalde de gouden status (meer dan 25.000 verkochte exemplaren) en werd bekroond met een Gouden Harp. De dvd bevat veel bonusmateriaal waaronder een backstage filmpje. Daarnaast is een bonus cd van de voorstelling toegevoegd, met nummers die niet eerder op een cd verschenen.

Wende wint Duiveltje Beste Zangeres

op .

albumcover_No9_Wende_kleinGisteravond werden in de Melkweg Rabozaal tijdens het Gala van de Popmuziek de Duiveltjes uitgereikt, de jaarlijkse prijzen voor het live-popcircuit. Wende is de winnaar van het Duiveltje voor Beste Zangeres! Lees meer over het Gala van de Popmuziek op de website van organisator Muziek Centrum Nederland.

Wende ontvangt Gouden Plaat

op .

Wende_Gouden_Plaat_kleinDonderdagavond 13 januari vond vanuit de Stadsschouwburg Amsterdam de uitreiking van de ELLE Style Awards 2011 plaats. Wende, genomineerd voor een Personal Style Award, werd tijdens de show verrast door Tygo Gernandt. Uit handen van Tygo ontving Wende een Gouden Plaat voor haar laatste album No.9, dat meer dan 25.000 keer over de toonbank is gegaan.

Wende in uitverkocht Carré

op .

albumcover-no9-wende-kleinZondag 28 en maandag 29 november sluit Wende haar tour af in Koninklijk Theater Carré. Beide avonden zijn inmiddels uitverkocht! Voor de shows in Nieuwe Luxor in Rotterdam (di 23 en wo 24 november) zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wende's nieuwe (en laatste; Wende is in 2011 niet meer te zien in de theaters) No.9 theatershow wordt bejubeld door de pers en kreeg onder meer 5 sterren van De Telegraaf en de Metro. Lees hier de recensie in de Metro van vandaag.

Wende en Paint a Future

op .

albumcover-no9-wende-kleinWende’s grote droom komt uit: haar nieuwe tour mag ze in november afsluiten met twee avonden in het Nieuwe Luxor Theater (Rotterdam) en twee avonden in Koninklijk Theater Carré (Amsterdam). Omdat Wende ook graag dromen van anderen werkelijkheid wil laten worden, koppelt ze haar nieuwe voorstelling aan een goed doel.  Paint a Future is een kleine organisatie die grote dromen van kinderen uit laat komen. Oprichtster van deze organisatie is kunstenares Hetty van der Linden.