Jodymoon - All is waiting

op .

Jodymoon - All Is Waiting SHADOWNa een intensieve schrijfperiode van drie jaar verschijnt op 27 februari het nieuwe album ‘All Is Waiting’ van Jodymoon. Het is hun eerste album dat niet is opgenomen met een bekende producer in een studio in het buitenland. Singer-songwriters Digna Janssen en Johan Smeets wilden ervaren wat er gebeurt als je alle extra prikkels elimineert. Geschreven en opgenomen in een flat in Maastricht, beschrijven de nummers op ‘All Is Waiting’ het proces van de lange adem. Samen met hun violist en cellist presenteert het duo het nieuwe album op zondag 8 maart in Paradiso. De band toert tot en met mei door het land.
Bekijk hier de videoclip van de eerste single ‘The Long Way Round’.

INCROWD update mei 2012

op .

incrowd_logo
Update Jodymoon, Ramon Valle, The Antler King

Jodymoon is deze week binnengekomen in de Album Top 100 en lanceert een nieuwe video; Ramon Valle staat op het North Sea Jazz Festival; The Antler King tourt in België langs volle zalen.

Jodymoon albumrelease

op .

Jodymoon-Albumcover-kleinJodymoon lanceert op 27 april het nieuwe album ‘The Life You Never Planned On’. Verwacht een spannende combinatie tussen singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots. Het nieuwe album is deels in New York tot stand gekomen in samenwerking met Bryce Goggin, bekend van onder meer Joan As Police Woman en Antony and The Johnsons. Jodymoon presenteert ‘The Life You Never Planned On’ op 26 april in Theater de Naald in Naaldwijk.
De videoclip van de eerste single ‘Money In Our Pockets’ is vanaf volgende week te vinden op YouTube.