HIT ME TV nieuwe single

op .

HIT_ME_TV_-_IIII_III_I_-_albumcover_kleinVandaag lanceert HIT ME TV de nieuwe single The Industry. De bijbehorende videoclip is nu te vinden op YouTube. De band werkte voor deze video samen met de jonge talentvolle regisseur Nils Gerbens van 100% HALAL.

Wie de nieuwe video van HIT ME TV ziet krijgt de bandleden frontaal in zwart wit op zich afgevuurd. Maar wat zie je nu precies? Door verschillende beelden in verticale lijnen met elkaar te versnijden ontstaat een vervreemdend, bijna kubistisch effect.

HIT ME TV albumrelease

op .

HIT_ME_TV_-_IIII_III_I_-_albumcover_kleinOp 16 maart verschijnt het nieuwe album ‘IIII III I’ (spreek uit: ‘431’) van de indiepop-band HIT ME TV, geproduceerd door Frank Duchêne (Hooverphonic, Ozark Henry, Soulwax). HIT ME TV nam twee jaar de tijd om voor ‘IIII III I’ twaalf nieuwe nummers  te schrijven. Het werk wordt gepresenteerd als een ode aan de pophistorie door gebruik te maken van de rijke beelden die de popmuziek voortbracht. Zo snijdt de band zelf nieuwe album-art uit je oude cd-hoesje op de cd-presentatie in Paradiso op woensdag 14 maart.