iET & Conny Janssen Danst - theatertour

op .

iET.ALBUMCOVER1BY.INGRID.BAARSkleinSinger-songwriter iET, van wie eerder dit jaar het album SO UNREAL verscheen, verleent haar medewerking aan de nieuwe theatervoorstelling INSIDE OUT van Conny Janssen Danst. Ze verzorgt samen met producer/gitarist Budy Mokoginta, toetsenist Pieter de Graaf (Kyteman) en cellist Jonas Pap (Kyteman, Red Limo String Quartet) de live muziek bij de dertien dansers. Speciaal voor INSIDE OUT schreef iET, samen met Budy, Pieter en Jonas, niet alleen nieuwe muziek, maar ook herschreef ze eigen werk en liet ze zich inspireren door J.S. Bach. INSIDE OUT gaat op 5 februari 2015 in première in de Rotterdamse Schouwburg en is te zien tot en met mei 2015 in theaters in het hele land. Klik hier voor de speellijst.

iET - videoclip wereldwijde release

op .

iET.ALBUMCOVER1BY.INGRID.BAARSkleinVandaag stuurt iET haar nieuwe videoclip ‘Hold on tight’ de wereld in. De video is gemaakt door Frank van der Steen en Jamel Armand (o.a. Di-rect), speciaal voor de aanstaande wereldwijde release van het album ‘So Unreal’ dat eind februari in Nederland verscheen. Op 9 juni brengt het in Londen gevestigde platenlabel Northern Shore Limited ‘So Unreal’ wereldwijd uit op vinyl en is het album ook overal ter wereld op iTunes verkrijgbaar.  

Bekijk hier de videoclip.

iET - support act Alain Clark

op .

iET.ALBUMCOVER1BY.INGRID.BAARSkleinZangeres iET verzorgt samen met haar band het voorprogramma van de komende clubtour van Alain Clark. De aftrap is op 12 april in het Patronaat in Haarlem. Daarna brengt de tour ze naar Zwolle, Arnhem, Dordrecht, Hilversum, Utrecht en Breda.  

Eind februari verscheen in Nederland het nieuwe album ‘So Unreal’ van iET. Het album wordt op 7 april ook uitgebracht in Japan. Daarnaast brengt het in Londen gevestigde platenlabel Northern Shore Limited ‘So Unreal’ op 9 juni wereldwijd uit op vinyl.

iET - release buitenland

op .

iET.ALBUMCOVER1BY.INGRID.BAARSkleinHet album ‘So Unreal’ van iET, dat eind februari in Nederland het levenslicht zag, wordt nu ook uitgebracht door een Japans en een Engels label. Het Japanse Sweet Soul Records voegt een aantal akoestische tracks toe aan ‘So Unreal’: het album ligt vanaf 7 april in de Japanse fysieke en digitale schappen. Het in Londen gevestigde platenlabel Northern Shore Limited brengt ‘So Unreal’ op 9 juni wereldwijd uit op vinyl.

iET - nieuwe videoclip

op .

iET.ALBUMCOVER1BY.INGRID.BAARSkleinVandaag lanceert iET de videoclip van de nieuwe single ‘Time’. Het nummer is afkomstig van haar album ‘So Unreal’ dat verschijnt op 21 februari, geproduceerd door Grammy Award winning producer Russell Elevado (D’Angelo, Alicia Keys) uit New York. Afgelopen maand werd iET uitgeroepen tot het nieuwe Radio 6 Soul & Jazz Talent. Voor haar nieuwe live show is iET een samenwerking aangegaan met (moderne dans) choreograaf Isabelle Beernaert (So You Think You Can Dance). Het eerste live resultaat is te zien tijdens de cd-presentatie op woensdag 19 februari in MC Theater, Amsterdam. Isabelle heeft tevens de videoclip gechoreografeerd.