TenTemPiés – Noorderslag en clubtour

op .

TenTemPieüs-Rebelucionario-KLEINZojuist is bekend gemaakt dat TenTemPiés festival Noorderslag afsluit op zaterdag 17 januari 2015. Januari is ook de maand dat de band start met de nieuwe clubtour. Afgelopen vrijdag lanceerde TenTemPiés de videoclip van de single ‘Dame Tu Mano’. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Rebelucionario’, geproduceerd door Pieter Both (BEEF!), dat eind oktober verscheen. De band omschrijft de muziek zelf als Damsko Mestizo: een dansbare ‘Amsterdamse mix’ van latin rock, reggae en ska. Zanger Maurino Alarcón geeft de feestnummers een extra lading door de strijdbare teksten, geïnspireerd door politieke kwesties en sociale onrechtvaardigheid. Bekijk hier de videoclip van ‘Dame Tu Mano’.

TenTemPiés – Rebelucionario

op .

TenTemPieüs-Rebelucionario-KLEINHet nieuwe album ‘Rebelucionario’ van TenTemPiés, geproduceerd door Pieter Both (BEEF!), verschijnt op 24 oktober 2014. De band omschrijft de muziek zelf als Damsko Mestizo: een dansbare ‘Amsterdamse mix’ van latin rock, reggae en ska. Zanger Maurino Alarcón geeft de feestnummers een extra lading door de strijdbare teksten, geïnspireerd door politieke kwesties en sociale onrechtvaardigheid. Dit jaar was TenTemPiés te zien op diverse festivals in Nederland, waaronder Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. De zomer wordt afgesloten met een optreden tijdens Into The Great Wide Open. Op donderdag 23 oktober presenteert TenTemPiés het nieuwe album in de Melkweg in Amsterdam. Een clubtour volgt in januari/februari 2015. Bekijk hier de videoclip van de eerste single ‘Quiero Saltar’.

TenTemPiés - nieuwe single

op .

TenTemPieüs photo by Sebastian Nowakowski-lo-res 125x125In het najaar verschijnt het nieuwe album van TenTemPiés, geproduceerd door Pieter Both (BEEF!). De muziek omschrijft de band zelf als Damsko Mestizo: een dansbare ‘Amsterdamse mix’ van latin rock, reggae en ska. Zanger Maurino Alarcón geeft de feestnummers een extra lading door de strijdbare teksten, geïnspireerd door politieke kwesties en sociale onrechtvaardigheid. Vandaag lanceert de band een voorproefje: de videoclip van de eerste single ‘Quiero Saltar’ is nu te vinden op Youtube. Deze zomer is TenTemPiés te zien op diverse festivals in Nederland, waaronder Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole en staat een O’Neill tour door Frankrijk, Spanje en België op het programma. Bekijk hier de videoclip Quiero Saltar.