Steffen Morrison uitstel album

op .

Steffen Morrison promofoto 1 kleinZoals eerder bekend gemaakt, heeft Steffen Morrison het nummer "Shake it" van de Reebok Easytone commercial ingezongen. Deze commercial wordt wereldwijd uitgezonden en is inmiddels ook op de Nederlandse Tv te zien. Het management heeft dan ook besloten om "Shake it" uit te brengen als single, de track toe te voegen aan het album "Revealed" en de geplande release van het album (29 oktober) en cd-presentatie (27 oktober, People's Place) uit te stellen naar volgend jaar.
Door het uitstel van de release kan INCROWD niet langer de promotie van het album verzorgen.

Steffen Morrison 'Revealed'

op .

Steffen Morrison promofoto 1 klein

Zanger Steffen Morrison komt met zijn langverwachte debuutalbum ‘Revealed’. Een fris eigentijds popgeluid met een rauw randje. Na de halve finale van de Grote Prijs van Nederland te hebben bereikt, als support act van Raul Midón in Tivoli te hebben gestaan en de wereldwijde commercial voor Reebok ‘Easytone’ te hebben ingezongen, brengt Steffen  zijn eerste album uit op 29 oktober. Steffen presenteert ‘Revealed’ op woensdag 27 oktober in People’s Place, het internationale hoofdkantoor van Tommy Hilfiger in Amsterdam.

Steffen Morrison single en commercial Reebok

op .

Steffen Morrison promofoto 1 kleinPop/soul zanger Steffen Morrison lanceert begin juni de eerste single van zijn debuutalbum Revealed, dat na de zomer uitkomt. Met de nieuwe single Coordination, een heerlijk zomers nummer met een reggae-feel, komt Steffen met een fashion statement. Coordination staat voor oog hebben voor een passende outfit. “Let the world know you got style”.

De stem van Steffen is momenteel wereldwijd te horen in de nieuwe commercial van het merk Reebok. De commercial van de nieuwe sneaker-lijn EasyTone is mede mogelijk gemaakt door Sizzer Amsterdam.