Lilian Vieira - Tanta Coisa

op .

11. LILIAN cover KLEINLilian Vieira Grupo brengt op 22 januari het nieuwe album TANTA COISA uit. Lilian Vieira, bekend van ZUCO 103, schreef de nummers samen met haar band toen ze begonnen te werken aan haar nieuwe theatertour BRASIL BEYOND DE BUNDAS die op 2 februari in Amstelveen van start gaat. Het album is een mix van MPB (Música Popular Brasileira), traditionele Braziliaanse muziek en een beetje jazz. Net als de voorstelling gaan de songs van TANTA COISA over de muziek en thema’s uit haar geliefde Brazilië, waar deze zomer de Olympische Spelen plaatsvinden.
Bekijk hier de trailer van BRASIL BEYOND DE BUNDAS.

Lilian Vieira- theatertour

op .

Lilian flyer KLEINHebben alle Braziliaanse vrouwen ronde billen? Houden ze allemaal van Futebol? Kunnen zij echt allemaal samba dansen?

Lilian Vieira, bekend van de brazilectro band ZUCO 103, geeft in haar nieuwe theatervoorstelling BRASIL BEYOND DE BUNDAS antwoord op deze vragen. Ze vertelt over het Brazilië dat wij voorgespiegeld krijgen en háár Brasil, dat zo’n rijke geschiedenis heeft. Samen met haar band Lilian Vieira Grupo neemt Lilian je mee op een muzikale reis die voert langs de rauwe muziek van Luiz “de koning van de Baião” Gonzaga, via de melancholiek van de Choro, naar haar eigen repertoire. Deze nieuwe, door Lilian zelfgeschreven songs verschijnen ook op een CD met de titel TANTA COISA. De voorstelling BRASIL BEYOND DE BUNDAS is te zien vanaf 2 februari 2016.