Mala Vita - clubtour

op .

 125cover mala vita kleinNa een succesvolle zomer waarin Mala Vita niet alleen op de Nederlandse festivals speelde, maar ook België en Duitsland rockte, maakt de band zich nu op voor een nieuwe clubtour. Tijdens deze tour speelt Mala Vita met name nummers van het laatste album SO FAR SO GOOD, dat eerder dit jaar verscheen. De band onderscheidt zich - zowel op de plaat als live - door een toevoeging van Zuid- en Oost-Europese folk en Amerikaans-Mexicaanse invloeden aan hun rocksongs. Producer van SO FAR SO GOOD Mario Caldato Jr (o.a. Beastie Boys) noemde Mala Vita “het Zuid-Europese antwoord op The Clash”.

Mala Vita - festivals

op .

Mala Vita live by Madhouse HeavenNa de release van het nieuwe album SO FAR SO GOOD in februari trok Mala Vita met een clubtour door het land. “Een denderende avond”, schreef 3voor12 over een live optreden van de band. Deze zomer brengt Mala Vita de aanstekelijke mix van rock, Zuid- en Oost-Europese folk en Amerikaans-Mexicaanse invloeden langs binnen- en buitenlandse festivalpodia.

Bekijk hier de nieuwe videoclip El Camino. Bekijk hier de albumteaser van So Far So Good.

Mala Vita - So far so good

op .

cover mala vita kleinMala Vita is terug. Na talloze omzwervingen langs de Europese podia en festivals als Sziget, Lowlands, de Gentse Feesten en Zwarte Cross, heeft de band zich een aantal jaar opgesloten in de studio om te werken aan het nieuwe album. De songs op SO FAR SO GOOD zijn doordrenkt van rock, Zuid- en Oost-Europese folk en Amerikaans-Mexicaanse invloeden. Het album is geproduceerd door Mario Caldato Jr (Beastie Boys, Jack Johnson) en verschijnt op 5 februari 2016. De aftrap van de clubtour is op 20 februari in het Paard van Troje in Den Haag, waarna Mala Vita onder meer de Melkweg Amsterdam, Luxor Arnhem en Mezz Breda aandoet.
Bekijk hier de teaser. Check hier de nieuwe videoclip Top Of The World.