Lorrèn - Land of Possibilities

op .

 125persfoto1 foto door Matan Achai SNIJDe 24-jarige zangeres en songwriter Lorrèn, voormalig Radio 2 Talent, brengt op 31 maart haar nieuwe album uit in eigen beheer. ‘Land of Possibilities’ is de opvolger van het debuutalbum ‘Shades of Blue’ dat in 2015 verscheen. Dit keer heeft Lorrèn niet alleen de nummers zelf geschreven, maar heeft ze het album ook zelf geproduceerd. ‘Land of Possibilities’ is nog meer dan de voorganger een brede mix van pop en jazz. Lorrèn presenteert de nieuwe songs op 14 april in de Sugarfactory in Amsterdam. Bekijk hier de nieuwe videoclip ‘Who do you think you are’. Bekijk hier de videoclip van de 1e single ‘Hideaway’.

Lorrèn - nieuwe single

op .

 125foto najaar 2016Eind 2015 verscheen het debuutalbum Shades Of Blue van de 24-jarige zangeres Lorrèn; een mix van soul, jazz en pop. Met de single ‘The Game Of Love’ werd ze eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Inmiddels is Lorrèn druk bezig met de opnamen van een nieuw album dat in het voorjaar van 2017 verschijnt. De eerste single ‘Hideaway’ (DOX Records) is deze week uitgebracht.

Bekijk hier de videoclip van de nieuwe single.

Lorrèn - zomertourtje

op .

albumcover KLEINEind 2015 verscheen het debuutalbum Shades Of Blue van de 23-jarige zangeres Lorrèn; een mix van soul, jazz en pop. Met haar eerste single The Game Of Love werd ze eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Lorrèn presenteerde het album in een bomvolle North Sea Jazz Club in Amsterdam. De komende maand doet de zangeres samen met haar band een tourtje door het land, waarmee ze onder meer Luxor Live in Arnhem aandoet.
Bekijk hier de trailer van het Shades of Blue zomertourtje.

Lorrèn - nieuwe videoclip

op .

albumcover KLEIN
Eind 2015 verscheen het debuutalbum Shades Of Blue van de 23-jarige zangeres Lorrèn; een mix van soul, jazz en pop. Met haar eerste single The Game Of Love werd Lorrèn eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Nu is er een nieuwe single met bijbehorende videoclip: Animal. Bekijk de videoclip hier.

Lorrèn - shades of blue

op .

albumcover KLEINOp 23 oktober verschijnt het debuutalbum SHADES OF BLUE van de 23-jarige zangeres Lorrèn, een mix van soul, jazz en pop. Het voorproefje is je wellicht niet ontgaan: met haar eerste single THE GAME OF LOVE werd Lorrèn afgelopen zomer uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Deze single staat ook op het album. De nummers op SHADES OF BLUE zijn bijna allemaal door Lorrèn zelf geschreven, waarbij ze zich heeft laten inspireren door onder meer Amy Winehouse, Adele en Ella Fitzgerald. Op donderdag 5 november presenteert Lorrèn samen met haar band SHADES OF BLUE in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.
Bekijk hier de video van de nieuwe single STRUGGLE. Bekijk hier de videoclip van THE GAME OF LOVE.